Toolkit ‘Samen goud Voor Elkaar’

Zegt het voort! De campagne ‘Samen goud Voor Elkaar’ bestaat uit verschillende communicatiemiddelen, zoals posters en advertenties. Alles wat we maken, zetten we op deze pagina en is vrij te gebruiken. Door maatschappelijke organisaties, kerken, buurthuizen, sportclubs en wie ook maar het sociaal weefsel van onze samenleving wil versterken. Hoe meer we elkaar laten weten hoe waardevol onze aandacht is, hoe groter de impact van deze positieve boodschap.

Geel
Jouw aandacht is goud waard - mantelzorgers

Posters A3

Onze posters zijn een krachtig middel om de inspirerende boodschap van de ‘Samen goud voor elkaar’-campagne uit te dragen. Daarnaast zijn ze goed om mensen aan te zetten tot actie. De posters zijn op A3 formaat en te gebruiken in kleur. Print ze en hang ze op een drukke plek zodat zoveel mogelijk mensen geïnspireerd worden.

Advertenties A4

Geeft jouw organisatie een magazine uit en heb je nog een pagina over? Denk dan eens aan onze advertenties op A4 formaat. Er is een algemene advertentie en één voor elk van de vijf thema’s.

Advertenties stoppers

Heb je een kleine ruimte over, dan passen wellicht deze ‘stopper’ advertenties.

Korte teksten voor in berichten

We helpen je alvast op weg met een aantal korte inspiratieteksten. De teksten zijn gebaseerd op onze kernboodschap. Je kunt ze verwerken in je nieuwsbrief, persbericht, social media berichten en andere berichtgeving.
Zo brengen we onze boodschap steeds weer onder de aandacht!

Website banners

Onderstaand onze website banner in verschillende formaten. Plaats ze op je eigen website om het bereik te vergroten.

Let op: bij dit bestandstype zie je in je browser geen downloadpijltje. Klik in de toolkit op download. Vervolgens klik je met je rechter muisknop op de afbeelding om hem op te slaan. 

Email handtekening

We doen het samen, dus laat dat zien door onze emailhandtekening te gebruiken onderaan jouw mail.

Let op: bij dit bestandstype zie je in je browser geen downloadpijltje. Klik in de toolkit op download. Vervolgens klik je met je rechter muisknop op de afbeelding om hem op te slaan.